top of page

Muziek

Galatea Music is één van de activiteiten van de Galatea Foundation en ondersteunt getalenteerde maar minder gefortuneerde musici door het organiseren van concerten en assistentie bij (CD) opnames.

Concerten

Galatea organiseert regelmatig uitvoeringen en benefietconcerten, soms gerelateerd aan een bepaalde opening of expositie. Kijk voor aankomende concerten in onze agenda. Hieronder ziet u een overzicht van concerten uit het verleden. 

 

5 februari 2023
Tijdens dit zondagmiddag concert spelen de pianisten Hennadyi Beziazychnyi, zijn vrouw Nataliia Abdulina en hun 9 jarige dochtertje Yulianna. Dit is met recht een gezinsconcert te noemen.  De bewoners van buitenplaats Vechtenstein  stellen hiervoor hun huis beschikbaar.  Een bijzonder concert op deze mooie locatie!!.

 

12 februari 2023
Deze zondagmiddag spelen de pianisten Hennadyi Beziazychnyi, zijn vrouw Nataliia Abdulina en hun 9 jarige dochtertje Yulianna wederom, nu in kasteel Nyenrode te Breukelen.

 

29 mei 2022 

Mykhailo Bylich (violist) en Andrii Vasin (pianist), beide lid van het Kiyv Ensemble te Kiyv,  hebben bij de prijsuitreiking van de Galatea Kunstprijs in Slot Zeist gespeeld.

 

10 en 25 juni 2022 

2 benefiet concerten gegeven het Tuinhuis van Pygmalion door 6 studenten van Tatiana Abayeva en Borys Fedorov, beide docenten van het conservatorium in Kyiv en nu verblijvend in Nederland. Tatiana en Borys zijn   verbonden aan de DavidsBündler  Academy, waar  deze 6 Oekraïense studenten ook  studeren. Dat waren: Anna Nebaba, Anastasia Bogadista, Maria Parfonova, Dana Balteshaititie, Sofia Dorosh en Pavel Slipko.

 

10 juli 2022

Yulianna Beziazychna en Sofia Dorosh  hebben de opening van de tentoonstelling van Jeroen Henneman opgeluisterd met hun pianospel.

CD opnames

De Galatea Foundation verleent assistentie bij (CD) opnames. 

2022

De Foundation heeft logistieke ondersteuning gegeven aan Alexander Kashpurin bij de realisatie van zijn CD ‘In search of Eternity‘.

Kunst voorbij grenzen

bottom of page